Nederlands
English
 Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

     

Adverteren

7
Zie onze mediakit voor alle informatie
Binnen Solids Processing is zowel in print als online veel mogelijk.
Het combineren van verschillende multimediale instrumenten, zoals contentmarketing in het gedrukte en digitale magazine en het zelf plaatsen van uw berichten en kennis op de website, versterkt elkaar. Zo creert u synergie, neemt uw bereik fors toe, bouwt u snel meer naamsbekendheid op en positioneert u zichzelf als autoriteit.
Wij kunnen al uw uitingen in onze gedrukte en digitale media accentueren. Dit via social media, de nieuwsbrief, onze website en uw eigen website. U draait aan de knoppen, stelt zelf de prioriteiten en kunt door slim te adverteren het hele jaar door publiciteit genereren onder voor u relevante doelgroepen in de Solids markt.
Website
Er zijn verschillende mogelijkheden om uzelf via de website te promoten. Onze pakketten bieden de meest uitgebreide mogelijkheden tegen een gunstig tarief. Een variabele vermelding richt u zelf in op basis van uw specifieke wensen.
Meer informatie
Nieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt maandelijks met een overzicht van het laatste nieuws, de nieuwe vacatures, de actuele beurzen, cursussen en congressen. Met een banner of advertorial trekt u de aandacht van 12 299 abonnees.
Meer informatie
Partnermailing
Presenteer uzelf als autoriteit met een partnermailing waarin u uw visie op een ontwikkeling, techniek of dienst presenteert. Uw persoonlijke boodschap wordt verzonden op de datum van uw keuze aan 11 868 abonnees.
Meer informatie
Magazine
Solids Processing is het magazine voor industrial processing en handling van droge stoffen en stortgoed in de Benelux. Het verschijnt zes keer per jaar in print en digitaal. Met uw advertentie in het gedrukte en digitale magazine bereikt u uw doelgroep in de Solids markt. Presenteer uzelf als autoriteit in de vorm van redactionele publiciteit in het magazine.
Meer informatie in onze mediakit
MagazineMail
Via de MagazineMail wordt het magazine digitaal verstuurd aan 12 199 abonnees. Op de MagazineMail is ruimte voor blokken met een doorlink naar keuze.
Meer informatie
PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverteren