Home
STAY INFORMED
Subscribe to our monthly newsletter.
Your email address will never be disclosed to any third party.
Read our privacy notice.

       

News in brief
06-07-2018  |  507x
Share this item

Industry 4.0: de weg naar een intelligentere productie

Producenten staan onder steeds meer druk om de procesefficiŽntie en de winstgevendheid te verbeteren. Belangrijke drijfveren zijn een perfecte procesbesturing en een efficiŽntere onderhoudscyclus. Met de Industry 4.0-basisprincipes geeft u uw bedrijf een concurrentievoordeel en zet u de eerste stappen richting een intelligentere en efficiŽntere productieomgeving.

Recente ontwikkelingen rondom Industry 4.0 en the Internet of Things hebben aanzet gegeven tot veranderingen. Van gecentraliseerd beheer naar een gedecentraliseerde organisatie waarin het eindproduct onafhankelijk communiceert met uw productieapparatuur en waarin digitalisering nu een kernelement is van innovatie.

Met de ontwikkelingen van de meettechnologie levert een intelligent meetapparaat of een sensor veel meer dan alleen nauwkeurige meetwaarden. U ontvangt gekwalificeerde real-time statusinformatie over uw productieproces inclusief de status van het product of het apparaat. Veel bedrijven zijn al overgestapt op een end-to-end digitale gegevensuitwisseling. Stapt u ook over?

eBook 4 manieren om uw productie te verbeteren
In het eBook van Mettler-Toledo vindt u alle informatie omtrent Industry 4.0 en hoe u komt tot een intelligentere productie. Het eBook behandelt onder andere de volgende onderwerpen:
ē Industry 4.0 basisprincipes
Wat is Industry 4.0 en wat betekent het voor uw productieproces?
ē Voorspellend onderhoud en conditiecontrole
De juiste apparatuur levert informatie voor preventief onderhoud voordat problemen ontstaan
ē Sensordata en procesoptimalisatie
Intelligent Sensor Management biedt onder andere accurate kalibratie-informatie
ē Voordelen van ĎPlug & Measureí
De apparatuur verbetert productieprocessen door de kalibratietijd te reduceren, fouten te voorkomen en te garanderen dat uw systeem sneller functioneert.

Is uw productieproces al klaar voor de toekomst? Optimaliseer uw processen met behulp van de nieuwste technologie. Lees er alles over in ons eBook.
 

Company information

PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
SIGN UP FOR OUR NEWSLETTER
Newsletter archive
Follow us
Linked
MAGAZINE
Subscriptions
Service and contact
ContactDisclaimerPrivacyAdvertisingControl panel log-in