SolidsProcessing.nl https://www.solidsprocessing.nl/NL/newsitem9394.html


KORT NIEUWS

08-02-2019

 

 

Nieuwe website Gebr. Lödige Maschinebau GmbH.

De firma Lödige heeft onlangs haar website compleet vernieuwd, u zult zien dat het brede assortiment voor verschillende toepassingen en industrieën op de nieuwe website veel beter en duidelijker wordt gepresenteerd.

Eén van de prioriteiten was om de bezoekers te helpen de gevraagde informatie snel en gemakkelijk te vinden. De nieuwe startpagina is dan ook geoptimaliseerd voor gebruik met smartphones en tablets.

Eskens Process Solutions B.V.

  Postbus 119
2400 AC   Alphen aan den Rijn
  tel: +31 172 46 80 46
fax: +31 172 43 58 61

Contactpersonen

persoon, functie afdeling doorkiesnr
Dhr. J. Poot, Directeur Tinting & Process Solutions +31 172 468046
Dhr. E. Dochez, Business Unit Manager Process Solutions België en Luxemburg +32 15 451500
Dhr. Anton Hekstra, sales manager Process Solutions Eskens Process Solutions Nederland +31 6 10964382

Bedrijfsprofiel

Eskens Process Solutions is een technische handelsonderneming die in de Benelux een aantal Duitse en Zwitserse machinefabrikanten vertegenwoordigt en instaat voor een snelle lokale service. Wij zorgen voor een vlotte communicatie met de buitenlandse fabrikant en begeleiden u in het hele project.

Bij installaties waar machines van diverse leveranciers worden gecombineerd kan Eskens voor u zowel de pre-engineering als de technische installatie verzorgen. Met onze voorraad spare parts en ervaren service engineers zorgen wij voor een snelle, lokale en betaalbare onderhoudsservice.

U kunt bij ons terecht voor Dyno-Mill maalmolens, Lödige mengers, Rhewum zeven, Renzmann wasmachines, Weber weeg- en afzakmachines en Müller vaten en heftoestellen. Ook op het gebied van het mengen en afvullen van vloeistoffen kunnen wij u helpen met de merken Willy A. Bachofen, Schwerdtel, Westerlins en Scandinavian Automation.