SolidsProcessing.nl https://www.solidsprocessing.nl/NL/newsitem9346.html


KORT NIEUWS

09-01-2019

 

 

Inventech vanaf heden official dealer van Bruins Instrument

Snelle en accurate NIR-meting voor landbouw- en voedingsmiddelenindustrie

De Agricheck voor snelle NIR-analyse van granen

 

De AgriCheck Plus voor een snelle meting van granen, gemalen producten en pastaís

De AgriCheck XL voor een snelle meting van droge en natte gewassen

 

Veelzijdige NIR Food Analyzer

De InfraCheck geeft u inzicht in alle parameters van gemalen producten en pastaís

 

Inventech Benelux is vanaf januari 2019 de officiŽle dealer van de robuuste NIR-analyseapparaten en hoge resolutie UV-VIS-NIR-spectrofotometers voor de landbouw-, vlees- en voedingsmiddelenindustrie van Bruins Instruments. De gepatenteerde monochromatortechniek staat aan de basis van elk instrument en zorgt voor een zeer accurate en snelle meting. In ťťn meting van slechts enkele ogenblikken geven de instrumenten inzicht in parameters als vocht, proteÔne, olie, zetmeel, vezels, gluten, amylose en vele andere variabelen afhankelijk van het aangeboden product. ďUniek aan de analyzers van Bruins is ook dat ze worden geleverd met kant-en-klare kalibratiemethoden waar onze klanten direct mee aan de slag kunnenĒ, aldus Marc Steinmetz, Managing Director van Inventech Benelux.

De verschillende analyzers van Bruins werken met dezelfde techniek, alleen is de wijze waarop producten voor de meting kunnen worden aangeboden verschillend. Er zijn analyzers voor de meting van granen en/of oliehoudende zaden, gemalen (graan)producten, pastaís en pulp, zowel in reflectie als in transmissie zoals de Agricheck, AgriCheck Plus en AgriCheck XL. En analyzers voor vlees, vleesproducten, zuivelproducten of een combinatie van genoemde producten, zoals de FoodCheck en InfraCheck.

Meer informatie over de analyse instrumenten van Bruins vindt u op www.inventech.nl. Ook kunt u contact opnemen met Kees van der Sar, Product Manager Spectroscopie, via email: vandersar@inventech.nl of via telefoonnummer: 0162-460404.

Inventech Benelux BV

  Proces- & Laboratorium Technologie
Postbus 381
NL-4900 AJ   Oosterhout
  tel: +31 162-460 404
fax: +31 162-421 944

Contactpersonen

persoon, functie afdeling doorkiesnr
Dhr. Ing. J. Heidenreich, Product Manager Proces Instrumentatie +31 (0)162 460404
Dhr. Ing. M. Steinmetz, Product Manager  Laboratorium Technologie +31 (0)162 460404
Dhr. drs. ing. K. van der Sar, Product Manager Spectroscopie +31 (0)162 460404

Bedrijfsprofiel

Inventech Benelux biedt technisch hoogwaardige analyseoplossingen voor laboratoria en de procesindustrie om producten en processen kostenefficiŽnt en duurzaam te optimaliseren.

Met onze hoogwaardige producten, inventieve oplossingen en service gerichte aanpak zijn we een betrouwbare (kennis)partner voor onze klanten in de laboratorium- en procesindustrie. We helpen klanten bij het vinden van oplossingen voor complexe vraagstukken en het vergroten van hun (duurzame) impact, veelal op meerdere fronten tegelijkertijd.


Een greep uit de mogelijkheden van onze analyse instrumenten:
- Vocht
- Refractie Index
- Brix
- Viscositeit
- Refractie index
- Deeltjeskarakterisering
- Spectroscopie
- Identificatie
- Kwantificatie