SolidsProcessing.nl https://www.solidsprocessing.nl/NL/newsitem9345.html


PRODUCTNIEUWS

09-01-2019

 

 

Snelle NIR-analyse van granen

De Agricheck voor snelle NIR-analyse van granen

 

De AgriCheck Plus voor een snelle meting van granen, gemalen producten en pastaĺs

De AgriCheck XL voor een snelle meting van droge en natte gewassen

 

De AgriCheck is een snelle en accurate NIR-analyzer voor de meting van alle soorten granen zoals tarwe, durum, gerst, ma´s, sojabonen, bruine rijst, gemalen rijst, ruwe rijst, haver, rogge, triticale en sorghum. Binnen slechts enkele ogenblikken geeft de Agricheck zeer betrouwbaar inzicht in de hoeveelheid vocht, prote´ne, olie, zetmeel, vezels, gluten, zeleny, amylose, FFA en vele andere parameters.

Het instrument met de gepatenteerde monochromator wordt gekenmerkt door hoge precisie en robuustheid. De AgriCheck is gecertificeerd voor graanhandel in veel verschillende landen. De intu´tieve software en een groot touchscreen maken de analyzer gemakkelijk te gebruiken. De operator hoeft alleen maar het product te selecteren en het monster in de trechter te vullen. Wenst u naast granen ook oliehoudende zaden, pulp en pastaĺs of natte gewassen te meten? Daarvoor ontwikkelde Bruins Instruments de AgriCheck Plus en XL. Voor meer informatie bekijkt u de website of neemt u contact op met Inventech.

Inventech Benelux BV

  Proces- & Laboratorium Technologie
Postbus 381
NL-4900 AJ   Oosterhout
  tel: +31 162-460 404
fax: +31 162-421 944

Contactpersonen

persoon, functie afdeling doorkiesnr
Dhr. Ing. J. Heidenreich, Product Manager Proces Instrumentatie +31 (0)162 460404
Dhr. Ing. M. Steinmetz, Product Manager  Laboratorium Technologie +31 (0)162 460404
Dhr. drs. ing. K. van der Sar, Product Manager Spectroscopie +31 (0)162 460404

Bedrijfsprofiel

Inventech Benelux biedt technisch hoogwaardige analyseoplossingen voor laboratoria en de procesindustrie om producten en processen kostenefficiŰnt en duurzaam te optimaliseren.

Met onze hoogwaardige producten, inventieve oplossingen en service gerichte aanpak zijn we een betrouwbare (kennis)partner voor onze klanten in de laboratorium- en procesindustrie. We helpen klanten bij het vinden van oplossingen voor complexe vraagstukken en het vergroten van hun (duurzame) impact, veelal op meerdere fronten tegelijkertijd.


Een greep uit de mogelijkheden van onze analyse instrumenten:
- Vocht
- Refractie Index
- Brix
- Viscositeit
- Refractie index
- Deeltjeskarakterisering
- Spectroscopie
- Identificatie
- Kwantificatie