SolidsProcessing.nl https://www.solidsprocessing.nl/NL/newsitem9211.html


KORT NIEUWS

16-10-2018

 

 

Denios Connect wint TechAward 2018

DENIOS neemt TechAward 2018 in ontvangst

Tijdens WOTS 2018 afgelopen week is bekend gemaakt dat Denios met Denios connect de winnaar is geworden van de TechAward, in de categorie World of Laboratory.

Uit 19 aanmeldingen nomineerde een deskundige vakjury, in aanloop naar de vakbeurs WoTS 2018, 4 bedrijven die kans maakten op deze prestigieuze innovatieprijs. Uiteindelijk wist Denios de TechAward binnen te halen. Met het winnen van deze prijs wordt Denios haar innovatiekracht beloond en krijgen we de bevestiging dat ons monitoringsysteem door de markt wordt gezien als absolute toegevoegde waarde voor bedrijven die dagelijks bezig zijn met het werken met gevaarlijke stoffen, om het veiligheidsniveau verder te vergroten.

Denios BV

  Christiaan Huijgensweg 4
NL-2408 AJ   Alphen aan den Rijn
  tel: +31 172 50 64 66
fax: +31 172 50 61 89

Contactpersonen

persoon, functie afdeling doorkiesnr

Bedrijfsprofiel

Visie en missie:
Het veilig omgaan met gevaarlijke stoffen is cruciaal bij het minimaliseren van risico’s voor ons milieu en uw medewerkers. Bovendien draagt het bij aan een leefbare maatschappij voor toekomstige generaties. Door een integrale samenwerking met onze opdrachtgevers, een brede maar unieke specialisatie en ervaren deskundige adviseurs kunnen wij voor iedere specifieke situatie de veiligste en meest duurzame oplossing bieden. Daarbij zoeken we al ruim jaar 30 jaar continue na