SolidsProcessing.nl https://www.solidsprocessing.nl/NL/newsitem9182.html


VACATURE

19-12-2018

 

 

BEGE zoekt een Sales Engineer Motion control & Servo

Versterk jij ons team met passie voor regeltechniek, innovatie en commercie?

BEGEís missie is het creŽren, optimaliseren en onderhouden van betrouwbare aandrijfsystemen om zo grote en kleine industriŽle ondernemingen te ontzorgen. Versterk jij ons team met jouw passie voor regeltechniek, innovatie en commercie?

Wat ga je doen als Sales Engineer Motion control & Servo
Je bent verantwoordelijk voor eigen key accounts - je begrijpt wat jouw klanten nodig hebben op het gebied van motion control en servo en weet dit advies helder en doelgericht over te brengen.
Je ondersteunt klanten bij het aankoopproces van de diverse motion control & servo producten van de organisatie. Je houdt rekening met de wensen van de klanten, mogelijkheden en de te behalen resultaten.
Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van o.a. frequentieregelaars, PLC & HMI, MIG encoders en servo-aandrijvingen en bent het interne aanspreekpunt op het gebied van elektrotechnische kennis van integrale aandrijfsystemen.

Wat wij vragen
Wij zoeken een ambitieuze collega met relevante ervaring in de motion control & servo. Ben jij afgestudeerd in Werktuigbouw, Elektrotechniek, Mechatronica of Technische Bedrijfskunde en zoek je een leuke (starters)functie? Dan is jouw sollicitatie van harte welkom.
Je werkt nauwkeurig, kunt snel schakelen en bent communicatief vaardig. Je werkt zelfstandig en blijft graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en deelt je opgedane kennis met je collegaís.

Download hiernaast de vacature waarin we uitgebreid beschrijven wat deze functie inhoudt, wat we je bieden en van je vragen.

Bege Aandrijftechniek BV

  Anton Philipsweg 30
NL-2171 KX   Sassenheim
  tel: +31 252 22 02 20
fax: +31 252 21 84 84

Contactpersonen

persoon, functie afdeling doorkiesnr

Bedrijfsprofiel

Groothandel in aandrijftechniek
BEGE Aandrijftechniek BV is opgericht in 1950 als een groothandel in aandrijftechniek en ontwikkelde haar eerste serie coaxiale tandwielkasten in de begin jaren í80 (BEGE Type G00 Ė G66). Deze serie tandwielkasten heeft zich ontwikkeld tot een betrouwbare en bewezen oplossing voor aandrijfsystemen.

Tegenwoordig fabriceert BEGE o.a. haakse en coaxiale (mini) tandwielkasten (leverbaar in gietijzer en roestvast staal) en MIG impulsgevers. Tevens heeft BEGE haar eigen serie roestvast stalen draaistroommotoren geÔntroduceerd in aansluiting op de roestvast stalen serie tandwielkasten.

Ontwikkeling
Met de overname van de verkoopactiviteiten van LAT Trommelmotoren BV en de verkoop- en productieactiviteiten van STR÷TER Antriebstechnik GmbH bieden wij u complete oplossingen voor industriŽle automatisering voor elke behoefte of toepassing. Tevens zijn wij partner van gerenommeerde fabrikanten uit de aandrijftechniek met een waardevolle aanvulling op ons eigen productaanbod.

Uw partner in aandrijfsystemen
BEGE heeft zich door de jaren heen met succes bewezen als betrouwbaar partner in aandrijvingen. Ons distributie netwerk verzekert u van lokale ondersteuning, snelle communicatie en efficiŽnte afhandeling bij uw aankopen. Onze klanten maken gebruik van ons brede aanbod en grote voorraad aan klantspecifieke producten en oplossingen.

Met ons team van 50 medewerkers staan wij klaar voor het optimaal bedienen van onze klanten met advies, producten en service. Wij streven naar constante verbetering in kwaliteit en klanttevredenheid en zijn met genoegen uw partner in aandrijfsystemen.