SolidsProcessing.nl https://www.solidsprocessing.nl/NL/newsitem9182.html


VACATURE

13-05-2019

 

 

BEGE zoekt een Sales Engineer Motion control & Servo

Versterk jij ons team met passie voor regeltechniek, innovatie en commercie?

BEGEís missie is het creŽren, optimaliseren en onderhouden van betrouwbare aandrijfsystemen om zo grote en kleine industriŽle ondernemingen te ontzorgen. Versterk jij ons team met jouw passie voor regeltechniek, innovatie en commercie? Wat ga je doen als Sales Engineer Motion control & Servo Je bent verantwoordelijk voor eigen key accounts - je begrijpt wat jouw klanten nodig hebben op het gebied van motion control en servo en weet dit advies helder en doelgericht over te brengen. Je ondersteunt klanten bij het aankoopproces van de diverse motion control & servo producten van de organisatie. Je houdt rekening met de wensen van de klanten, mogelijkheden en de te behalen resultaten. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van o.a. frequentieregelaars, PLC & HMI, MIG encoders en servo-aandrijvingen en bent het interne aanspreekpunt op het gebied van elektrotechnische kennis van integrale aandrijfsystemen. Wat wij vragen Wij zoeken een ambitieuze collega met relevante ervaring in de motion control & servo. Ben jij afgestudeerd in Werktuigbouw, Elektrotechniek, Mechatronica of Technische Bedrijfskunde en zoek je een leuke (starters)functie? Dan is jouw sollicitatie van harte welkom. Je werkt nauwkeurig, kunt snel schakelen en bent communicatief vaardig. Je werkt zelfstandig en blijft graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en deelt je opgedane kennis met je collegaís. Download hiernaast de vacature waarin we uitgebreid beschrijven wat deze functie inhoudt, wat we je bieden en van je vragen.

BEGE Aandrijftechniek BV

  Anton Philipsweg 30
NL-2171 KX   Sassenheim
  tel: +31 252 22 02 20
fax: +31 252 21 84 84

Contactpersonen

persoon, functie afdeling doorkiesnr
Dhr. Coen Paulides, Hoofd Verkoop Internationaal  Verkoop 0252-220 220
Dhr. Alex van den Berg, Hoofd Verkoop Nederland  Verkoop 0252-220 220

Bedrijfsprofiel

Als aandrijfpartner ondersteunt BEGE machinebouwers, fabrikanten en andere spelers in de Bulk- en Stortgoed industrie met een passende aandrijfoplossing en een uitgebreide kennis van de branche.

Wij leveren robuuste en gecertificeerde integrale aandrijfoplossingen voor de verwerking van bulkmaterialen in een veilige en productieve werkomgeving.

Onze betrouwbare aandrijfsystemen kenmerken zich door laag onderhoud, lange levensduur en hoog rendement. Dit maakt ze zeer geschikt voor toepassingen in zware omstandigheden.

Enkele voordelen van onze oplossingen voor de bulk- en stortgoedsector:
* Innovatief & Veilig
Mechanisch beschermde integrale aandrijfsystemen
Innovatieve, schokbestendige en compacte oplossingen met een hoge precisie
Conform richtlijnen voor explosiegevaar en gezondheid

* Flexibel & Altijd passend
Klantspecifieke modificaties en ontwikkeling
Branchespecifieke aandrijfoplossingen met hoge koppelcapaciteit
Ruime -klantspecifieke- voorraad en korte levertijden

* Klantgericht & Betrouwbaar
Minimaal onderhoud en maximale betrouwbaarheid
Technische begeleiding in ontwikkeling, verkoop en support
Gebruiksvriendelijke en schaalbare aandrijvingen

Wij creŽren, optimaliseren en onderhouden betrouwbare aandrijfsystemen zodat uw industriŽle onderneming, groot of klein, ontzorgd wordt. Al 70 jaar lang.

Het draait niet om wat we maken, maar om wat we mogelijk maken.