SolidsProcessing.nl https://www.solidsprocessing.nl/NL/newsitem9064.html


KORT NIEUWS

06-07-2018

 

 

Industry 4.0: de weg naar een intelligentere productie

Producenten staan onder steeds meer druk om de procesefficiŽntie en de winstgevendheid te verbeteren. Belangrijke drijfveren zijn een perfecte procesbesturing en een efficiŽntere onderhoudscyclus. Met de Industry 4.0-basisprincipes geeft u uw bedrijf een concurrentievoordeel en zet u de eerste stappen richting een intelligentere en efficiŽntere productieomgeving.

Recente ontwikkelingen rondom Industry 4.0 en the Internet of Things hebben aanzet gegeven tot veranderingen. Van gecentraliseerd beheer naar een gedecentraliseerde organisatie waarin het eindproduct onafhankelijk communiceert met uw productieapparatuur en waarin digitalisering nu een kernelement is van innovatie.

Met de ontwikkelingen van de meettechnologie levert een intelligent meetapparaat of een sensor veel meer dan alleen nauwkeurige meetwaarden. U ontvangt gekwalificeerde real-time statusinformatie over uw productieproces inclusief de status van het product of het apparaat. Veel bedrijven zijn al overgestapt op een end-to-end digitale gegevensuitwisseling. Stapt u ook over?

eBook 4 manieren om uw productie te verbeteren
In het eBook van Mettler-Toledo vindt u alle informatie omtrent Industry 4.0 en hoe u komt tot een intelligentere productie. Het eBook behandelt onder andere de volgende onderwerpen:
ē Industry 4.0 basisprincipes
Wat is Industry 4.0 en wat betekent het voor uw productieproces?
ē Voorspellend onderhoud en conditiecontrole
De juiste apparatuur levert informatie voor preventief onderhoud voordat problemen ontstaan
ē Sensordata en procesoptimalisatie
Intelligent Sensor Management biedt onder andere accurate kalibratie-informatie
ē Voordelen van ĎPlug & Measureí
De apparatuur verbetert productieprocessen door de kalibratietijd te reduceren, fouten te voorkomen en te garanderen dat uw systeem sneller functioneert.

Is uw productieproces al klaar voor de toekomst? Optimaliseer uw processen met behulp van de nieuwste technologie. Lees er alles over in ons eBook.

Mettler-Toledo B.V.

  Postbus 6006
NL-4000 HA   Tiel
  tel: +31 344-63 83 63
fax: +31 344-63 83 90
  Productinspectie Competence Center
Het Sterrenbeeld 48
5215 ML   `s-Hertogenbosch
  tel: +31 344 63 83 63
fax: +31 344 63 83 90

Contactpersonen

persoon, functie afdeling doorkiesnr
Dhr. Michel Stuart, Sales Specialist Weegcomponenten 06-54217619
Dhr. Ronald van Oene, Sales Specialist Weegcomponenten 06-11371711

Bedrijfsprofiel

METTLER TOLEDO levert weeg-, doseer en vulsystemen, met gebruikmaking van zowel weegplateaus als loadcellen. De brede keuze in soorten, afmetingen en uitvoeringen van weegplateaus, weegmodules, loadcellen en terminals stelt zowel machinebouwer als eindgebruiker in staat om elke constructie zeer nauwkeurig wegend te maken. Voor het wegen van bulkhoeveelheden lenen de robuuste weegbruggen van METTLER TOLEDO zich het best.
Met onze kennis, expertise en ervaring in dit segment kunnen wij u voorzien van zeer relevante informatie, nuttig advise en betrouwbare oplossingen.

METTLER TOLEDO Product Inspectie levert maatwerk productinspectie apparatuur, waaronder SAFELINE metaaldetectie, X-ray Inspectie en GARVENS controleweegoplossingen.

Wilt u meer weten? Neem dan een kijkje op onze website of neem contact met ons op!