SolidsProcessing.nl https://www.solidsprocessing.nl/NL/newsitem9063.html


KORT NIEUWS

06-07-2018

 

 

Seminar Procesoptimalisatie op Industrial Processing 2018

Optimaliseren van processen door technologische versterkingen

World of Technology & Science en Industrial Processing 2018

De inhoud van dit seminar is gericht op het optimaliseren van processen door technologische versterkingen.

De sprekers behandelen ieder hun eigen onderwerp van dit vraagstuk.

Onderwerpen zoals technische verbeteringen, logistieke optimalisatie, digitalisering, robotiseren en verhogen van efficiency in het proces ťn productiviteit komen aan de orde.

Zo spreekt Erik Wisselink van Ziemann Holvrieka over hoe het juiste tankontwerp zorgt voor efficiŽnter werken. Gaat Wolfgang Steigner, van Flottweg, in op íProcessoptimlaisation in seperation technologyí. En neemt Ystral Benelux u mee in de íBasics of powder wetting - highly efficient dispersion technology based on rotor-stator designí.

UIteraard is er voldoende gelegenheid voor het stellen van vragen en kunt u tijdens de pauze kennis en ervaring delen met de andere deelnemers.

Na de pauze vervolgt het seminar met Ted van Bavel van TBMA; Ted heeft het over robotisering binnen de procesindustrie. Waarna Geoffrey van Elderen van Bilfinger Tebodin, u vertelt hoe digitalisering de doorzet en effectiviteit van productie substantieel verhoogt.

U gaat gegarendeerd met nieuwe inzichten weer op pad. Check de link voor het gehele programma, samenvattingen van de presentaties en om u aan te melden.

FHI, federatie van technologiebranches

  Postbus 366
NL-3830 AK   Leusden
  tel: +31 334 65 75 07
fax: +31 334 61 66 38

Contactpersonen

persoon, functie afdeling doorkiesnr
Mevr. Linda Dekker, manager communicatie & beurzen    

Bedrijfsprofiel

FHI is het collectief van technologiebedrijven die in de Nederlandse markt actief zijn als aanbieders van industriŽle elektronica, industriŽle automatisering, laboratorium technologie en medische technologie. Het collectief functioneert als netwerk en richt zich tot externe partijen, zowel publiek als privaat, het bedrijfsleven en (semi-)overheidsinstellingen. Doel is collectieve marketing en belangenbehartiging voor de aangesloten bedrijven.