SolidsProcessing.nl https://www.solidsprocessing.nl/NL/newsitem8942.html


VACATURE

15-06-2018

 

 

Gardner Denver Nederland BV zoekt Internal Sales Engineers

Internal Sales Engineer - Elmo Rietschle; Locatie Woerden

Deze vacature werd reeds ingevuld.

Als Internal Sales Engineer ben je technisch en commercieel mede verantwoordelijk voor de business unit van Elmo Rietschle. Een belangrijk deel van het takenpakket is het adviseren van onze klanten en prospects, alsmede de ondersteuning van onze buitendienst verkoop met calculaties, offertes en orderverwerking. Daarbij ben je ook een belangrijke spil in de communicatie tussen onze servicedienst en verkoopafdeling. Daarnaast onderhoudt je hierbij ook contacten met onze productiebedrijven in Duitsland.

Functie-eisen Internal Sales Engineer - Elmo Rietschle
• service- en klantgericht,
• technisch - commerciële ervaring in een B2B omgeving,
• HTS Wtb opleiding of MTS met ervaring,
• communicatief zeer sterk, humor,
• hands-on” mentaliteit,
• creatief en doorzettingsvermogen, flexibel,
• goede beheersing van de Engelse taal, Duits is een pre.


Bedrijfsprofiel
Elmo Rietschle is een onderdeel van het internationale Gardner Denver concern en is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en verkoop van vacuümpompen, compressoren en blowers. Elmo Rietschle wordt door toonaangevende fabrikanten over de hele wereld geselecteerd als leverancier. De levenscyclus van het product omvat meestal vele jaren, zo niet tientallen jaren, en we bieden onze klanten de beste klantenservice en ondersteuning over de hele wereld.

Ons Benelux verkoopkantoor is gevestigd in Woerden (NL). Deze vestiging heeft een werkplaats waar met vakkundige servicemonteurs werkzaamheden aan blowers en pompen worden verricht.

Arbeidsvoorwaarden
In de eerste plaats een uitdagende en veelzijdige verantwoordelijke functie bij een gezond internationaal bedrijf en binnen een actief team met een hoge mate van zelfstandigheid en vrijheid om goede initiatieven in de praktijk toe te passen. Een uitstekend pakket primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en een salaris dat goed te noemen is.

Interesse?
Stuur dan jouw cv en motivatiebrief per mail inclusief CV naar Sjors Kruidenberg.

Locatie: Woerden

Gardner Denver Nederland BV

  Postbus 299
3440 AG   Woerden
  tel: +31 (0) 348 410150
fax: +31 (0) 348 418079
  Gardner Denver Belgium NV
Luithagen 7A
B-2030   Antwerpen
  tel: +32 3 541 5040
fax: +32 3 541 6509

Contactpersonen

persoon, functie afdeling doorkiesnr
Dhr. Paul Keegel, Directeur Benelux Industrial Group 0348-410150
Dhr. Patrick van Meenen, Sales Engineer Elmo Rietschle 0348-484778
Dhr. Erik van den Berg, External Sales Engineer Transport Solutions 0348-410150
Dhr. Ton Menger, Directeur Robuschi Industrial Group 0313-415570

Bedrijfsprofiel

In Nederland opereert Gardner Denver Nederland B.V., onderdeel van Gardner Denver Inc., vanuit Woerden, Assendelft en Spankeren. Met de merken Elmo Rietschle, Robuschi, Wittig, Nash en Thomas is Gardner Denver toonaangevend op het gebied van vacuüm en –druktoepassingen in vele industriële omgevingen. Met Drum compressoren en pompen alsmede Emco Wheaton laadarmen en TODO koppelingen is Gardner Denver marktleider in de mobiele sector met laad- en losinstallaties voor tank –en bulkwagens.
Naast de verkoop van nieuwe compressoren, blowers, vacuümpompen, pompen en toebehoren, biedt Gardner Denver ook een uitstekende After Sales Service, waaronder een 24-uurs storingsdienst.