SolidsProcessing.nl https://www.solidsprocessing.nl/NL/newsitem8855.html


VACATURE

12-07-2018

 

 

Penko zoekt Field Service Engineer

Deze vacature werd reeds ingevuld.

PENKO is onder meer op zoek naar een kandidaat met een technische achtergrond voor de afdeling Professional Services. Wij zijn op zoek naar een Field Service engineer in vaste loondienst voor de binnen en buiten dienst.
Beschrijving: Het ontwikkelen, ontwerpen, uitbesteden en leveren van technische telefonische en plaatselijke ondersteuning voor bestaande producten en nieuwe installaties van ETC/PENKO BV. Kan als een specialist op een van de volgende gebieden worden beschouwd: naleving van wet- en regelgeving of kalibratie.

De functie omschrijving zie www.penko.com/jobs

PENKO is een leverancier van proces automatisering en is een expert op het gebied van weeg- en doseer oplossingen. PENKO ontwikkelt, maakt en verkoopt meet-, doserings- en weegapparatuur voor de automatiseerde proces industrie o.a. de foodindustrie, bouw en gezondheidszorg. Producten en diensten omvatten elektronica en controle-instrumenten voor het geautomatiseerde proces industrie, alsmede daarmee samenhangende diensten zoals de inbedrijfstelling, installatie en kalibratie van systemen. Wij zijn gevestigd in Ede, midden Nederland,
Wij bieden een familiaire bedrijfscultuur met korte lijnen en veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Voor een vast dienstverband wordt een goed salaris met bonusregeling, pensioen op middelloonbasis en 32 vakantie dagen geboden. Kortom, “a small company with big company benefits”.

PENKO Engineering B.V.

  Industriele automatisering/weegsystemen
Postbus 185
NL-6710 BD   EDE
  tel: +31 318 - 525630
fax: +31 318 - 529715

Contactpersonen

persoon, functie afdeling doorkiesnr
Dhr. A. van de Weerd, Regionaal verkoop manager Verkoop  
Dhr. A. Hamdane, Regionaal verkoop manager Verkoop  
Dhr. T. Heyden, Regionaal verkoop manager Verkoop  
Mevr. S. Krause, General Manager    
Dhr. R. Linssen , Regional Sales manager    
Dhr. B. Gielen, Sales Manager Sales  

Bedrijfsprofiel

PENKO Engineering B.V. legt zich toe op het ontwikkelen, maken en technisch ondersteunen van bijzonder betrouwbare weeginstrumenten en besturingen, werkend met hoge snelheid, hoog inwendig oplossend vermogen en een hoge nauwkeurigheid, speciaal ontworpen voor het gebruik in de procesindustrie. Ook verzorgen wij een ruime collectie componenten voor het wegen, doseren, meten, weergeven en regelen alsmede producten voor inbouw in automatisch werkende machines.

Steeds toenemende materiaalkosten, de onverminderd strengere milieueisen, eisen aan de voedselveiligheid, de daardoor noodzakelijke kwaliteitsborging met tracking en tracing, dwingen de procesindustrie aandacht aan constante kwaliteit te besteden. De fundamenteel betrouwbaarste meetmethode om aan het voorgaande te voldoen is wegen, ongeacht of het product vloeibaar, vast, poeder dan wel granulaat, of gasvormig is.

Meer dan dertig jaar ervaring.

Wij vestigden PENKO Engineering B.V. meer dan vijfendertig jaar geleden. Sinds juni 2004 maken wij deel uit van ETC (Electronic Theater Controls) uit Middleton, WI, USA. Onze doelstellingen veranderden niet – wij willen weeg- en doseeroplossingen met de beste technologie leveren aan klanten die met behulp van continue of chargegewijze processen produceren. Ons klantenbestand bevindt zich in de voedingsmiddelen, drank, metallurgische, verpakking, metaal, pulp en papier, chemische en petrochemische industrie. Wij werken nauw samen met machine, apparaten en systeem bouwers voor de procesindustrie.

PENKO is een Nederlands bedrijf binnen de wereldwijs aanwezige ETC Inc groep van en gevestigd met productie en ontwikkeling in Ede, Nederland. Ons bedrijf is vertegenwoordigd in vele grote industriële landen via een wereldwijd netwerk van dealers en agenten, volledig ondersteund door onze eigen buitendienst en service teams.

PENKO is lid van de Vereniging Nederlandse Leveranciers van Weeginstrumenten (VLW), de Vereniging van Nederlandse Leveranciers van weegapparatuur.