Alles over processing en handling van droge stoffen, stortgoed, bulk

SolidsProcessing.nl
Zoeken

       

       

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte!
Lees de maandelijke nieuwsbrief.

Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

17-05-2018

Hogedruk persluchtdrogers op Maritiembeurs in Gorinchem

Printversie
Stuur per email
Twitter dit bericht
Deel op LinkedIn

Vorstschade voorkomen aan boord

Hogedruk persluchtdrogers op Maritiembeurs in Gorinchem

Op 29, 30 en 31 mei presenteert Beko technologies op de Maritiembeurs in de Evenementenal in Gorinchem een aantal van haar persluchtdrogers.

Speciaal voor dit evenement wordt persluchtdroging onder de aandacht gebracht. Aan boord van schepen zijn kleppen, cilinders en ventielen onderhevig aan vorstschade. De adsorptiedrogers Drypoint® ACHP bevatten twee kolommen gevuld met sterk adsorberende korrels. De unit is standaard in roestvrijstaal uitgerust voor een lange levensduur en voorzien van compressor synchronisatie voor energiebesparende werking.

Een startmotor op een schip vereist hogedruk perslucht om op te starten. Als de lucht vocht bevat, kan er een storing optreden. Koeldrogers zijn de meest economische manier om perslucht te drogen en zijn allang de standard op de markt voor efficiënte persluchtdroging. De Drypoint® RA drogers zijn in diverse modellen en capaciteiten beschikbaar zoals de eco uitvoering, hogedruk, hoge temperatuur, gecoat en (zee)watergekoeld. In deze koeldrogers worden R134a en R407C koelmiddel gebruikt. Deze drogers hebben een lage GWP-waarde en vallen niet onder de F-gasregeling die de uitstoot van CO2 de komende jaren wil beperken.

Op beursstand G.131 worden deze drogers gepresenteerd. De Maritiembeurs vindt plaats op 29, 30 en 31 mei in de Evenementenhal in Gorinchem.

  Kort nieuws Geplaatst: 17-05-2018       Getoond: 69x  

Meer informatie

Vorstschade voorkomen met persluchtdrogers van Beko technologies
  ► Vorstschade voorkomen met persluchtdrogers van Beko technologies

Bedrijfsinformatie

Andere berichten

 
 .
 .
 .