Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Meld u nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

       

Kort nieuws
08-09-2017  |  299x
Deel dit bericht

PROFINET-versie van Fortress amGard Pro range

Ideaal voor de meest zware industriŽle omstandigheden

Fortress Interlocks brengt nu ook Profinet-versie van robuuste amGard Pro range op de markt.

Fortress Interlocks heeft zijn reeds bestaande amGard Pro productgroep nu uitgebreid met een Profinet-uitvoering. Ook deze variant van de amGard Pro productgroep is speciaal ontwikkeld om goed te blijven functioneren onder de meest zware industriŽle omstandigheden. Met een vergrendelingskracht van 10.000N en een zeer robuuste RVS kopmodule blijft deze schakelaar jarenlang probleemloos functioneren onder de meeste zware industriŽle omstandigheden zoals trillingen, stof en vuil. Met deze uitbreiding van het amGard Pro assortiment brengt Fortress Interlocks de meeste robuuste netwerk-veiligheidsschakelaar op de markt.

Profinet is ís werelds meest geavanceerde industriŽle ethernet-systeem voor het transporteren van real-time data tussen besturingsapparatuur zoals PLCís en field devices (waaronder veiligheidsschakelaars). Met behulp van de Profinet geschikte veiligheidsschakelaar ​​kan de bedrading voor ieder field device worden verminderd. Doordat de veiligheidsschakelaar is uitgevoerd met vier quick disconnectors (twee voor data en twee voor voeding) kan middels ďDaisy-chainĒ veel bekabeling worden bespaard. Tevens worden ontwerp-, engineerings-, inbedrijfstellings- en onderhoudskosten aanzienlijk verminderd. Naast Profinet kan de door Fortress Interlocks ontwikkelde schakelaar worden gebruikt op Ethernet IP netwerken.

Profinet biedt een ongekend niveau van foutdetectie welke zorgt voor een drastische vermindering van downtime in de productie. Geautoriseerd personeel heeft daarnaast op afstand toegang tot het netwerk, waardoor ingenieurs systeemfouten kunnen diagnosticeren zonder dat ze ter plaatse zijn.

Alle amGard Pro veiligheidsschakelaars kunnen daarnaast worden voorzien van een veiligheidssleutel die verplicht moet worden uitgenomen door de operator die de beveiligde zone betreedt. De machine kan niet herstart worden totdat de veiligheidssleutel is teruggebracht naar de oorspronkelijke positie buiten het gevaarlijke gebied. Wanneer meerdere operators de beveiligde zone betreden kan de veiligheidssleuteladapter worden vergrendeld middels een hangslot. Hiermee kan iedere operator een hangslot aan de veiligheidsschakelaar koppelen voor vergrendelingsdoeleinden
 

Bedrijfsinformatie

PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverterenInloggen controlpanel