Alles over processing en handling van droge stoffen, stortgoed, bulk

SolidsProcessing.nl
Zoeken

       

       

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte!
Lees de maandelijke nieuwsbrief.

Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

17-01-2012

Netzsch ChocoEasy: de toekomst van chocolade-productie

Printversie
Stuur per email
Twitter dit bericht
Deel op LinkedIn

productie van kleine en grote volumes

Netzsch ChocoEasy: de toekomst van chocolade-productie

Van 29.01 tot 01.02 toont de firma Netzsch live chocolade productie op de Prosweets 2012 vakbeurs te Keulen (D). Het concept Netzsch ChocoEasy, voor de productie van zowel kleine als grote volumes chocolade, kent een aantal belangrijke voordelen.

De Netzsch ChocoEasy beschikt over alle geintegreerde onderdelen van een chocolade productie proces, is een gesloten systeem, eenvoudig reinigbaar, verbruikt weinig energie in vergelijk met conventionele systemen en biedt de gebruiker goede scale up mogelijkheden in combinatie met een aantrekkelijke aanschafprijs. De Netzsch ChocoEasy biedt ook kleinere gebruikers nu de mogelijkheid eigen chocolade te produceren.

Ge´nteresseerden kunnen, voor het eerst op een beursvloer, de live productie van chocolade aanschouwen, vanaf het doseren van o.a. suiker, cocoa massa, melk poeder en cocoa boter tot en met het vervaardigen en proeven van pralines! Rondleidingen worden iedere beursdag verzorgd rondom het productie proces op de Netzsch Stand Nr. C70/D79 Hal 10.1

  Kort nieuws Geplaatst: 17-01-2012       Getoond: 1124x  Printversie: 153x  

Meer informatie

Bedrijfsinformatie

 
 .
 .
 .