Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Meld u nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

       

Kort nieuws
19-10-2011  |  1892x
Deel dit bericht

Introductie van de S-Jet Compact van Netzsch

Jet Mill op stoom - Powtech nieuws

De succesvolle introductie van nieuwe S-Jet, ontwikkeld door Netzsch-Condux Maaltechniek GmbH, heeft een extra dimensie gekregen met de introductie van de S-Jet Compact. Een compact laboratorium `stoom` jet mill systeem ten behoeve van laboratorium gebruik en kleine productie charges. De compacte unit is voorzien van alle noodzakelijke componenten waaronder de product dosering, stoom jet mill, product separatie en besturingssysteem, geheel gebruiksklaar voorgemonteerd op een skid unit.

De naam S-Jet staat voor stoom en superfijn. In tegenstelling tot conventionele Jet mill systemen gebruikt de S-Jet superheet stoom als maalgas. Met stoom kan een aanzienlijk hogere flow in het classificeersysteem gerealiseerd worden. Hiermee wordt een belangrijke stap gemaakt in de separatie van deeltjes in het submicron bereik. Waar met conventionele jet mill techniek de grens bij circa 2 micron (d97) lag is door de ontwikkeling van de Netzsch S-Jet een nieuwe dimensie toegevoegd aan het droog malen van producten in het submicron bereik. De Netzsch S-Jet vertegenwoordigd momenteel de fijnste vorm van jet mill vermaling.

De nieuwe Netzsch Nanonization S-Jet systemen werden onlangs op de Powtech met groot succes geintroduceerd. In het testlaboratorium van de firma NETZSCH Condux Malltechniek GmbH te Hanau, Duitsland, staan zowel een productie installatie als een kleine S-Jet Compact opgesteld voor testen.

Voor informatie kunt u contact opnemen met E & R B.V. Vlaardingen, leverancier van Netzsch maal- en dispergeersystemen in de Benelux.
 

Bedrijfsinformatie

PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverterenInloggen controlpanel