Alles over processing en handling van droge stoffen, stortgoed, bulk

SolidsProcessing.nl
Zoeken

       

       

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte!
Lees de maandelijke nieuwsbrief.

Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

25-07-2006

NETZSCH High Flow Circulatie parelmolen

Printversie
Stuur per email
Twitter dit bericht
Deel op LinkedIn

Zeta II systeem meest efficiente parelmolen

NETZSCH High Flow Circulatie parelmolen

Recent werd bij een producent van protective coatings, gevestigd in het midden van het land, een nieuwe NETZSCH high flow circulatie parelmolen in bedrijf genomen. De LMZ10 - ZETA II beschikt o.a. over data logging en digitaal display voor bediening en controle van de procesgang. Aan de inbedrijfname ging een traject van testen vooraf waarbij 2 merken werden getest, een 17 liter type van de concurrentie alsmede een Netzsch LMZ10, maalkamervolume 10 liter. Hieruit kwam naar voren dat de Netzsch LMZ techniek maar liefst een tijdsbesparing van meer dan 40% realiseerde, ondanks het aanmerkelijk kleinere maalkamer volume! De maalefficiëncy van deze parelmolen maakt het gebruik van hoge toerentallen alsmede zeer dure type maalparels niet strict noodzakelijk, een wezenlijke besparing.

De Netzsch LMZ parelmolens beschikken over zeer slijtvaste maalkamer componenten en worden in verschillende volumes aangeboden oplopend van 0.75 - 150 liter netto volume, hiermee is Netzsch uniek op het gebied van de high flow circulatie maaltechniek. Wereldwijd is Netzsch dan ook marktleider op dit vlak. De LMZ systemen zijn tevens geschikt voor inzet van zeer fijne maalparels - tot wel 50 micron diameter, hetgeen wordt gebruikt voor het malen in het Nano bereik. (ZETA RS)

E & R is exclusief agent van Netzsch in de Benelux en beschikt te Vlaardingen over testmogelijkheden alsmede demonstratie machines welke op locatie kunnen worden getest. Binnenkort exposeert E&R op IP`06 de ZETA II types

  Productnieuws Geplaatst: 25-07-2006       Getoond: 3431x  Printversie: 169x  

Meer informatie

Bedrijfsinformatie

 
 .
 .
 .