Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

       

BEDRIJFSPAGINA

Login Laatste update: 25-01-2018
Bege Aandrijftechniek BV
TEL: +31 252 22 02 20
FAX: +31 252 21 84 84
Anton Philipsweg 30
NL-2171 KX   Sassenheim
Contact
Website
www.bege.nl
Groothandel in aandrijftechniek
BEGE Aandrijftechniek BV is opgericht in 1950 als een groothandel in aandrijftechniek en ontwikkelde haar eerste serie coaxiale tandwielkasten in de begin jaren í80 (BEGE Type G00 Ė G66). Deze serie tandwielkasten heeft zich ontwikkeld tot een betrouwbare en bewezen oplossing voor aandrijfsystemen.

Tegenwoordig fabriceert BEGE o.a. haakse en coaxiale (mini) tandwielkasten (leverbaar in gietijzer en roestvast staal) en MIG impulsgevers. Tevens heeft BEGE haar eigen serie roestvast stalen draaistroommotoren geÔntroduceerd in aansluiting op de roestvast stalen serie tandwielkasten.

Ontwikkeling
Met de overname van de verkoopactiviteiten van LAT Trommelmotoren BV en de verkoop- en productieactiviteiten van STR÷TER Antriebstechnik GmbH bieden wij u complete oplossingen voor industriŽle automatisering voor elke behoefte of toepassing. Tevens zijn wij partner van gerenommeerde fabrikanten uit de aandrijftechniek met een waardevolle aanvulling op ons eigen productaanbod.

Uw partner in aandrijfsystemen
BEGE heeft zich door de jaren heen met succes bewezen als betrouwbaar partner in aandrijvingen. Ons distributie netwerk verzekert u van lokale ondersteuning, snelle communicatie en efficiŽnte afhandeling bij uw aankopen. Onze klanten maken gebruik van ons brede aanbod en grote voorraad aan klantspecifieke producten en oplossingen.

Met ons team van 50 medewerkers staan wij klaar voor het optimaal bedienen van onze klanten met advies, producten en service. Wij streven naar constante verbetering in kwaliteit en klanttevredenheid en zijn met genoegen uw partner in aandrijfsystemen.

Vacatures

BEGE Aandrijftechniek zoekt een Sales Engineer
Zet jouw passie voor actieve verkoop, acquisitie, innovatie en technologie in bij BEGE Voor ons kantoor in Sassenheim zijn wij op zoek naar een Sales Engineer. Jarenlange ervaring vragen wij niet. Wel vragen wij grote interesse in het vak en goede dosis leergierigheid. Wij hebben namelijk dť omgeving waarin je veel kan leren en snel kan groeien. BEGEís missie is het creŽren, optimaliseren en onderhouden van betrouwbare aandrijfsystemen om zo grote en kleine industriŽle ondernemingen te ontzorgen. Wat ga je doen als Sales Engineer? In deze functie werk je nauw samen met collegaís van de verkoop- en de marketingafdeling. Je bent verantwoordelijk voor eigen key accounts - je begrijpt wat jouw klanten nodig hebben op het gebied van aandrijftechniek en weet dit advies helder en doelgericht over te brengen. Wat wij vragen Wij zoeken een ambitieuze collega met relevante ervaring in de aandrijftechniek. Ben jij afgestudeerd in Werktuigbouw, Elektrotechniek, Mechatronica of Technische Bedrijfskunde en zoek je een leuke (starters)functie?
10-10-2018  |  391x
BEGE zoekt Marketing & Sales Assistent
Voor ons kantoor in Sassenheim zijn wij op zoek naar een Marketing & Sales assistent. Jarenlange ervaring vragen wij niet. Wel vragen wij grote interesse in het vak en goede dosis leergierigheid. Wij hebben namelijk dť omgeving waarin je veel kan leren en snel kan groeien. Versterk jij BEGE met jouw passie voor marketing, innovatie en technologie? Wat ga je doen als Marketing & Sales Assistent? In deze functie werk je nauw samen met collegaís van de verkoop- en de marketingafdeling. Een greep uit jouw takenpakket: je verzamelt kenmerken en data voor de website, catalogi en handleidingen en combineert deze informatie tot overtuigende teksten. Je schrijft casestudies, nieuwsberichten en andere content voor de website en coŲrdineert overig marketingmateriaal. Wat wij vragen Wij zoeken een ambitieuze collega op junior niveau. Tientallen jaren ervaring is dus niet nodig. Ben jij afgestudeerd (BS of MS) in Engineering, Bedrijfskunde of Marketing
10-10-2018  |  412x
BEGE zoekt een Sales Engineer Motion control & Servo
Versterk jij ons team met passie voor regeltechniek, innovatie en commercie? BEGEís missie is het creŽren, optimaliseren en onderhouden van betrouwbare aandrijfsystemen om zo grote en kleine industriŽle ondernemingen te ontzorgen. Versterk jij ons team met jouw passie voor regeltechniek, innovatie en commercie? Wat ga je doen als Sales Engineer Motion control & Servo Je bent verantwoordelijk voor eigen key accounts - je begrijpt wat jouw klanten nodig hebben op het gebied van motion control en servo en weet dit advies helder en doelgericht over te brengen. Je ondersteunt klanten bij het aankoopproces van de diverse motion control & servo producten van de organisatie. Je houdt rekening met de wensen van de klanten, mogelijkheden en de te behalen resultaten. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van o.a. frequentieregelaars, PLC & HMI, MIG encoders en servo-aandrijvingen en bent het interne aanspreekpunt op het gebied van elektrotechnische kennis van integrale aandrijfsystemen. Wat wij vragen Wij zoeken een ambitieuze
10-10-2018  |  290x
PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverterenInloggen controlpanel