Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Meld u nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

       

BEDRIJFSPAGINA

Login Laatste update: 01-05-2018
Proces Media
TEL: +31 297 22 34 62
FAX: +31 84 756 26 88
Marktplein 2
NL-1421 AC   Uithoorn
Contact
+31 6 20 59 24 36
Dhr. Vincent Hentzepeter,
redactie
+31 6 10 03 17 81
Dhr. Erik ten Haaf,
sales manager
+31 316 22 71 55
Mw. Debbie van den Dool,
sales binnendienst
+31 316 22 71 55
Mw. Marion van Sinderen,
sales binnendienst
+31 53 434 45 66
Dhr. Piet van der Kooi,
website, nieuwsbrief
+31 297 22 34 62
Mw. Doreen ten Haaf,
abonnementen magazine
+31 53 434 45 66
Mw. Ingrid Vorselaars,
administratie website
Proces Media onderscheidt zich met een multimediale filosofie, waarbij gedrukte én digitale magazines, een webportaal en digitale nieuwsbrieven elkaar versterken. Vakspecialistische content is hiermee vrij beschikbaar voor professionals.

Specialistische kennis was nooit zo toegankelijk voor zo’n brede doelgroep in print én online. Communicatie was nooit directer.

Wij bieden toeleveranciers als enige in de markt een eigen plek op ons platform waar zij hun producten, diensten en expertise aan hun afnemers kunnen presenteren.

Zo worden leveranciers en gebruikers aan elkaar gekoppeld en aangemoedigd kennis te delen en uit te wisselen. Dit biedt nieuwe perspectieven voor contentmarketing.

De leveranciersmarkt kan zijn producten en diensten gericht communiceren en klanten via diverse media benaderen.

Waardevolle content is voor de hele markt op elk moment online opvraagbaar en zit niet achter een betaalde portal. Dit levert de leveranciersmarkt op communicatiegebied een ongekend bereik op.

Met uw multimediale strategie kunt u de hele doelgroep bereiken en u draait zelf aan de knoppen.
Producten, diensten
 Solids Processing - bulk-, solidshandling, Automatisering, maintenance, logistiek, engineering
 Fluids Processing -
 Maintenance Benelux -

Kort nieuws

Gerecycled HPDE veilig voor voedselverpakkingen FDA goedkeuring  voor polyetheen uit Total’s recyclingproces
Gerecycled HPDE veilig voor voedselverpakkingen
FDA goedkeuring voor polyetheen uit Total’s recyclingproces De Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) heeft bepaald dat Total’s recyclingproces voor de productie van de thermoplastische kunststof HPDE (polyetheen met een hoge dichtheid) veilig genoeg is om te gebruiken voor voedselverpakkingen. Ook rPE 6306, een gerecycled bestanddeel dat 50% polyetheen bevat, voldoet aan de FDA-eisen voor toepassing in flessen voor melk en sap, trays voor vlees en andere verpakkingen voor houdbare en gekoelde producten. Deze goedkeuring opent de weg in Europa naar velerlei toepassingen, aldus Total. Het bedrijf produceert ook (foodgrade) polypropeen uit gerecycled materiaal voor toepassingen zoals kratten, doppen, flessen en emmers. Total zegt verder te werken aan de industrialisering van het recyclingproces voor polystyreen op zijn eigen productielijnen.
18-06-2018  |  182x  | 
Nieuwe diervoederfabriek Heino
Nieuwe diervoederfabriek Heino
Bulkmachinebouwer Heemhorst International bv uit Nieuwleusen is gestart met de bouw van de nieuwe fabriek voor Fakkert Diervoeders in Heino. Het bedrijf verzorgt de grondstoffen-stortput, het transport van en naar de grondstoffensilo’s en de techniek voor het wegen en doseren voor de verdere verwerking van diervoeder. Hiervoor zijn bijvoorbeeld plet- en walsmachines nodig. Ook de installaties voor het transport en opslag van het eindproduct neemt Heemhorst voor zijn rekening.
06-06-2018  |  136x  | 
Finalisten duurzaam ondernemerschapsprijs bekend
Finalisten duurzaam ondernemerschapsprijs bekend
De drie duurzame ondernemingen die kans maken op de Koning Willem I Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap zijn Eosta bv uit Waddinxveen, Koninklijke Auping bv uit Deventer en Omrin uit Leeuwarden. Dit werd bekendgemaakt door vakjuryvoorzitter Anne-Marie Rakhorst. Eosta bv is de Europese leider in overzees fruit en Nederlandse kasgroente en heeft een ‘trace & tell’-systeem ontworpen voor groente en fruit. Hiermee kan precies nagegaan worden waar een product vandaan komt en wie de duurzame teler is. Koninklijke Auping bv ontwikkelt recyclebare matrassen op bestelling en houdt de productie daarvan bewust in Nederland. Omrin, inzamelaar en verwerker van afval heeft een nascheidingsinstallatie ontworpen, waarmee afval aan de achterkant gescheiden wordt en in verschillende stromen hergebruikt. Deze drie innovaties leverden een plek in de finale op. De finalisten werden vooraf gekozen in een besloten bestuursvergadering bij De Nederlandsche Bank in Amsterdam. Hierbij was
31-05-2018  |  142x  | 
Yara werkt (al) aan energietransitie
Yara werkt (al) aan energietransitie
Yara Sluiskil is op zoek naar alternatieven voor het Groningse aardgas, nu de levering aan de procesindustrie binnen vier jaar wordt stopgezet. Minister Wiebes (EZ) heeft industriële grootverbruikers hier onlangs per brief van op de hoogte gesteld. Het aardgas, waarvan Yara grootverbruiker is, is nodig voor de bereiding van waterstof, een basisingrediënt voor de ammoniakproductie. De Zeeuwse onderneming is met de overheid in gesprek over het hoog- en laagcalorisch gas, maar ook zijn er contacten gelegd met de Belgische kustplaats Zeebrugge om in de toekomst eventueel Noors gas te kunnen gebruiken; de daarvoor benodigde pijpleiding is reeds aanwezig. Het Noorse gas kan, door de afwijkende samenstelling, echter niet ‘zo maar’ worden gebruikt. Het gas uit Groningen bevat ongeveer 15 procent stikstof en beschikt over een lagere verbrandingswaarde dan dat uit Noorwegen. De industriële procesapparatuur, die is ingesteld op de Groningse parameters, zal daar dus op moeten worden aangepast.
23-05-2018  |  194x  | 

Insights

Deutsche Gründlichkeit
Deutsche Gründlichkeit
Bij beurzen gaat het in de marketing steeds minder om de bezoekersaantallen en steeds meer om de kwaliteit van de bezoekers. Die kwaliteit dat bent u. Coördinerend of leidinggevend op de werkvloer, medebepalend of -beslissend bij investeringen en uiteraard goed opgeleid. Dat soort bezoekers zien beursorganisaties en exposanten graag naar de stands, congressen en netwerkbijeenkomsten komen. Het percentage beslissers dat de beurs bezoekt, maakt de beurs tot een succes, niet de grote getallen. Liever kwaliteit dan kwantiteit, is het motto. Voor u als beursbezoeker zal kwaliteit van het expositieaanbod zeker ook zwaar meetellen, maar kwantiteit zal ook belangrijk zijn. U wilt een zo compleet mogelijk aanbod van technieken en oplossingen voor uw processen. Natuurlijk is een beurs een mooi moment om fabrikanten en leveranciers die u kent en waar u mee samenwerkt, de hand te schudden en even bij te praten, maar het kan ook geen kwaad eens over de schutting te kijken. Wat
15-06-2018  |  427x  | 
Met robots kun je sneller handelen De koudwatervrees voor robots is er nu echt wel af
Met robots kun je sneller handelen
De koudwatervrees voor robots is er nu echt wel af Robots dringen steeds meer door tot de droge procesindustrie. Sterker nog, robotisering is een absolute must, stelt solids-handlingspecialist Henk Verbree. “Het is de ultieme automatiseringsstap om kwaliteit én kwantiteit te verbeteren.” Niet dat het makkelijk is directies te overtuigen, weet Henk Verbree als hij het ‘R-woord’ laat vallen. “Bedrijven die een vulmachine of palletiseerlijn willen vervangen, kiezen doorgaans voor hetzelfde type installatie. De procesindustrie is redelijk conservatief. Juist de aanschaf van robots vraagt om anders denken. Ook de aansturing van medewerkers moet je anders organiseren.” Als zelfstandig adviseur begeleidt Verbree de installatie van nieuwe verpakkingslijnen en optimalisatie van bestaande lijnen, van de technische specificaties tot het detailontwerp en de inbedrijfstelling. Zoetjesaan ziet de solidshandling- en verpakkingspecialist steeds meer robots verschijnen. “Door robotisering krijg je een slim en efficiënt
24-05-2018  |  169x  | 

Kennisbijdragen

PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverterenInloggen controlpanel