Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

       

BEDRIJFSPAGINA

Login Laatste update: 01-05-2018
Proces Media
TEL: +31 297 22 34 62
FAX: +31 84 756 26 88
Marktplein 2
NL-1421 AC   Uithoorn
Contact
+31 6 20 59 24 36
Dhr. Vincent Hentzepeter
redactie
+31 6 10 03 17 81
Dhr. Erik ten Haaf
sales manager
+31 316 22 71 55
Mw. Debbie van den Dool
sales binnendienst
+31 316 22 71 55
Mw. Marion van Sinderen
sales binnendienst
+31 53 434 45 66
Dhr. Piet van der Kooi
website, nieuwsbrief
+31 297 22 34 62
Mw. Doreen ten Haaf
abonnementen magazine
+31 53 434 45 66
Mw. Ingrid Vorselaars
administratie website
Proces Media onderscheidt zich met een multimediale filosofie, waarbij gedrukte én digitale magazines, een webportaal en digitale nieuwsbrieven elkaar versterken. Vakspecialistische content is hiermee vrij beschikbaar voor professionals.

Specialistische kennis was nooit zo toegankelijk voor zo’n brede doelgroep in print én online. Communicatie was nooit directer.

Wij bieden toeleveranciers als enige in de markt een eigen plek op ons platform waar zij hun producten, diensten en expertise aan hun afnemers kunnen presenteren.

Zo worden leveranciers en gebruikers aan elkaar gekoppeld en aangemoedigd kennis te delen en uit te wisselen. Dit biedt nieuwe perspectieven voor contentmarketing.

De leveranciersmarkt kan zijn producten en diensten gericht communiceren en klanten via diverse media benaderen.

Waardevolle content is voor de hele markt op elk moment online opvraagbaar en zit niet achter een betaalde portal. Dit levert de leveranciersmarkt op communicatiegebied een ongekend bereik op.

Met uw multimediale strategie kunt u de hele doelgroep bereiken en u draait zelf aan de knoppen.
Producten, diensten
 Solids Processing - bulk-, solidshandling, Automatisering, maintenance, logistiek, engineering
 Fluids Processing -
 Maintenance Benelux -

Kort nieuws

Opleiding hygiëne en voedselveiligheid Gebaseerd op de Europese norm EN1672-2
Opleiding hygiëne en voedselveiligheid
Gebaseerd op de Europese norm EN1672-2 Voedselveiligheidsplatform HDN heeft de opleiding Systematisch Procesontwerp ontwikkeld voor het bijscholen van bedrijven over hygiëne en voedselveiligheid in de procesindustrie. De vijfdaagse opleiding leert deelnemers alles over voedselhygiëne, microbiologische basisbeginselen en geschikte machineontwerpen en -materialen. De opleiding is gebaseerd op de Europese norm EN1672-2. Die stelt waaraan voedingsmiddelenmachines en -procesinstallaties moeten voldoen om hygiënisch te kunnen produceren. Het doel van de opleiding is om een universele werkwijze in de voedselproductieketen te hanteren. Bron: HDN
10-11-2018  |  095x  | 
Investering van 200 miljoen in nieuwe papierfabriek Door het Belgische papier- en kartonbedrijf VPK Packaging
Investering van 200 miljoen in nieuwe papierfabriek
Door het Belgische papier- en kartonbedrijf VPK Packaging Het Belgische papier- en kartonbedrijf VPK Packaging steekt 200 miljoen in nieuwe papierfabriek. De investering volgt op een enorme financiële tegenvaller: het extern inkopen van papier werd vorig jaar fors duurder (25%), waardoor de winst 55 miljoen euro lager uitviel. CEO Pierre Macharis wil met de nieuwe papierfabriek een onafhankelijke speler worden op de papier- en kartonmarkt. Sinds de beursexit in 2013 investeerde VPK gemiddeld 85 miljoen euro per jaar. Het bedrijf kocht onder andere het Nederlandse Solidpack, een van de grote spelers in vochtwerende kartonverpakkingen voor diepgevroren vis en garnalen, en Tupac, fabrikant van kartonnen kokers. Het nam ook Peterson over, fabrikant van IKEA-verpakkingen in Scandinavië.
05-11-2018  |  114x  | 
Emissiereductie door filter op uitlaatgassen van kranen
Emissiereductie door filter op uitlaatgassen van kranen
Overslagbedrijf BSR Van Uden Stevedoring te Rotterdam heeft een van haar drijvende overslagkranen voorzien van een systeem dat uitlaatgassen filtert. Drijvende kranen werken op dieselmotoren en die stoten veel schadelijke stoffen uit. Het bedrijf heeft daarom samen met de Rotterdamse emissiespecialist Emficon een uitlaatsysteem ontwikkeld dat de uitstoot van de schadelijke stoffen met ruim 80% reduceert. De normaal duidelijk zichtbare zwarte rook is nagenoeg verdwenen en de dieselgeur is niet meer waarneembaar, aldus het bedrijf.
31-10-2018  |  146x  | 
Laat meer zien

Insights

Gratis advies over procesinnovatie op Solids Antwerpen
Gratis advies over procesinnovatie op Solids Antwerpen
What’s new tijdens Solids Antwerpen 2018? Op materieel vlak zullen exposanten het beursmoment aangrijpen om verbeteringen van bestaande apparatuur en techniek voor het voetlicht te brengen. Op immaterieel vlak zal de beurs een sfeer van positivisme uitademen, zo verwacht ik. Twee jaar geleden waren we net uit de crisis, toch was daar in de stortgoedsector nog weinig van te merken. Ook vorig jaar nog niet echt. Dat heeft met het anticyclische karakter van de markt te maken. Projecten liepen na het inzakken van de economie nog even door, pas tegen het eind van de recessie kwam de klad erin. De ervaring leert dat het bij een aantrekkende economie zo twee jaar duurt om de effecten daarvan terug te zien in onze branche. We zitten nu volop in de opgaande fase. Ik merk vanuit berichtgeving dat er dit jaar ontzettend veel geïnvesteerd wordt in de sector. Ik krijg de laatste tijd veel meer berichten door over nieuwe projecten dan vorig jaar. Vaak uitbreidingen van productiecapaciteit,
12-10-2018  |  184x  | 
Met robots kun je sneller handelen De koudwatervrees voor robots is er nu echt wel af
Met robots kun je sneller handelen
De koudwatervrees voor robots is er nu echt wel af Robots dringen steeds meer door tot de droge procesindustrie. Sterker nog, robotisering is een absolute must, stelt solids-handlingspecialist Henk Verbree. “Het is de ultieme automatiseringsstap om kwaliteit én kwantiteit te verbeteren.” Niet dat het makkelijk is directies te overtuigen, weet Henk Verbree als hij het ‘R-woord’ laat vallen. “Bedrijven die een vulmachine of palletiseerlijn willen vervangen, kiezen doorgaans voor hetzelfde type installatie. De procesindustrie is redelijk conservatief. Juist de aanschaf van robots vraagt om anders denken. Ook de aansturing van medewerkers moet je anders organiseren.” Als zelfstandig adviseur begeleidt Verbree de installatie van nieuwe verpakkingslijnen en optimalisatie van bestaande lijnen, van de technische specificaties tot het detailontwerp en de inbedrijfstelling. Zoetjesaan ziet de solidshandling- en verpakkingspecialist steeds meer robots verschijnen. “Door robotisering krijg je een slim en efficiënt
24-09-2018  |  571x  | 
Deutsche Gründlichkeit
Deutsche Gründlichkeit
Bij beurzen gaat het in de marketing steeds minder om de bezoekersaantallen en steeds meer om de kwaliteit van de bezoekers. Die kwaliteit dat bent u. Coördinerend of leidinggevend op de werkvloer, medebepalend of -beslissend bij investeringen en uiteraard goed opgeleid. Dat soort bezoekers zien beursorganisaties en exposanten graag naar de stands, congressen en netwerkbijeenkomsten komen. Het percentage beslissers dat de beurs bezoekt, maakt de beurs tot een succes, niet de grote getallen. Liever kwaliteit dan kwantiteit, is het motto. Voor u als beursbezoeker zal kwaliteit van het expositieaanbod zeker ook zwaar meetellen, maar kwantiteit zal ook belangrijk zijn. U wilt een zo compleet mogelijk aanbod van technieken en oplossingen voor uw processen. Natuurlijk is een beurs een mooi moment om fabrikanten en leveranciers die u kent en waar u mee samenwerkt, de hand te schudden en even bij te praten, maar het kan ook geen kwaad eens over de schutting te kijken. Wat
15-06-2018  |  1147x  | 

Kennisbijdragen

PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverterenInloggen controlpanel